Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasas saturadas
- 12.4 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 890.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1óra 10p
Zucchini soup
25 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Fresh fennel salad
10 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5u. 15min