Fennel, asparagus and camembert salad
TM6 TM5 TM31

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Dressing

  • 20 g Dijon mustard
  • 30 g lemon juice
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Fennel and asparagus salad

  • 250 g Camembert cheese (whole)
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
  • 60 g rocket
  • 16 pitted black olives
  • 2 tbsp roasted pine nuts
  • micro herbs (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1838.3 kJ / 437.5 kcal
Proteína
17.5 g
Carbohidratos
6.3 g
Grasa
36.9 g
Grasas saturadas
12.4 g
Fibra
5.5 g
Sodio
890.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas