Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Proteína
- 7.4 g
- Carbohidratos
- 9.9 g
- Grasa
- 17.5 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 295.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon niçoise salad
35 min.
Whole cauliflower with pea purée
40min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Eggplant rotolo
1h 40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean capsicums
2h
Crunchy seeded broccoli
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min.
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min