
Dispositivos y accesorios
Eggplant rotolo
Prep. 30min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith3 pieces
-
garlic cloves2
-
carrot cut into quarters1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalk trimmed and cut into thirds1
-
pork mince750 g
-
red wine150 g
-
tomato paste80 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried Italian herbs2 tbsp
-
eggplants cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)2
-
smooth ricotta cheese250 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
pine nuts toasted (optional)30 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
440.7 kcal /
1850.8 kJ
Proteína
36.6 g
Grasa
26.7 g
Carbohidratos
10.7 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
9 g
Sodio
965.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Hearty casseroles and bakes
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda