Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Proteína
- 36.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 26.7 g
- Grasas saturadas
- 9 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 965.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 Std. 30 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Layered lamb curry
1h
Risotto verde
45min