Dispositivos y accesorios
Asparagus and broad bean salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
364.2 mg
Proteína
12 g
Calorías
1114 kJ /
265.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
6.1 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Miso coleslaw
20 Min