Dispositivos y accesorios
Chicken moghrabieh
Prep. 10min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
864.4 mg
Proteína
40.3 g
Calorías
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Grasa
23 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
9.1 g
Carbohidratos
55.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Authentic Lebanese
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Tahini dip (tarator)
5 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min