Dispositivos y accesorios
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hunters' stew
1h
Fennel digestive
30min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Ukrainian borscht
35min
Black forest pudding
1h 15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Spring greens with grapefruit
30min
Basic vegetable stock
1h
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Sauerkraut salad
10min
Asparagus risotto
40min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min