Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasas saturadas
- 28.4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 306.8 mg
Recetas alternativas
Fresh tomato tart
40 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Mushroom tart
50 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Filo spinach slice
55 Min
Leek and ham tart
1h 55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.