Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasas saturadas
- 28.4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 306.8 mg
Recetas alternativas
Far Breton with prunes
2h
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Smoked trout pâté
3h 15min
Sour cream pastry
25 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Mushroom tart
50min