Baked spinach and feta mushrooms
TM6 TM5 TM31

Baked spinach and feta mushrooms

4.4 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
  • 2 slices day old bread, torn into pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
  • 120 g brown onion, cut into halves
  • 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp pine nuts, toasted
  • 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
953 kJ / 227 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
5.3 g
Grasa
17 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
2 g
Sodio
653.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas