Dispositivos y accesorios
Baked spinach and feta mushrooms
Prep. 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)50 g
-
day old bread torn into pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon peel no white pith (1 x 5 cm)2 pieces
-
brown onion cut into halves120 g
-
bacon trimmed and cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
-
Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed6 - 8
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
653.7 mg
Proteína
12 g
Calorías
953 kJ /
227 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breakfast and brunch
54 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Grilled eggplant dip
2h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Mediterranean capsicums
2h
Whole cauliflower with pea purée
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Quinoa tabouli
12h 40min
Risotto verde
45min