Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1994 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Carbohidratos
- 17.5 g
- Grasa
- 36 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 437.5 mg
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Ginger bundt cake
1h
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Mashed pea and corn slice
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Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Pepita almond Florentines
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Feta, spinach and potato frittata
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Polenta zucchini slice
2h 10min