Dispositivos y accesorios
Coconut coffee crunch
Prep. 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Grasa
31.1 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
17.9 g
Carbohidratos
32.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Apple cake
1h
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Rice milk
24h 15min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Bee sting cake
6h 50min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Stone fruit crumble
1h 15min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Mango and turmeric sorbet
10min