Dispositivos y accesorios
Coconut coffee crunch
Prep. 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Grasa
31.1 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
17.9 g
Carbohidratos
32.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Berry mousse
5 godz.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Duck and cherry salad
45 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min