Dispositivos y accesorios
Pear and chocolate frangipane
Prep. 20min
Total 2h
16 portions
Ingredientes
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
41.7 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Grasa
29.3 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
13.7 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cookidoo celebration!
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Spinach and feta galette
1h 50min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Almond and pear tart
40min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Mixed berry clafoutis
40min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min