Dispositivos y accesorios
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
483.9 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Grasa
25.4 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
7.6 g
Carbohidratos
15.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
There is Always Room at Our TABLE
22 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Carrot Top Pesto
5 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Potato Curry Soup
35 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min