Dispositivos y accesorios
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Prep. 15min
Total 55min
8 portion
Ingredientes
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
784.2 mg
Proteína
6.4 g
Calorías
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
28.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Maple-glazed Carrots
45min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Vegetarian Medallions
1h 10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Falafel Waffle
40min
Mushroom Taco Filling
35min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Mexican Quinoa Salad
30min