Dispositivos y accesorios
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
24 - 42 oz firm white fish fillets, (6 fillets 4-7 oz ea.)halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (opcional)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
341.7 mg
Proteína
35.7 g
Calorías
1484.7 kJ /
354.9 kcal
Grasa
9.5 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
32.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Salmon Tartare
10 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.