
Dispositivos y accesorios
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
68.8 kcal /
287.7 kJ
Proteína
1.4 g
Grasa
3.7 g
Carbohidratos
8.6 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
0.6 g
Sodio
54.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shepherd's Pie
1h 15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple Sauce
20min
Cauliflower Gratin
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vanilla Sugar
72h
Vegetable Soup
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chopped Vegetable Salad
10min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Berry Dream
10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min