Dispositivos y accesorios
Salmon with Vegetable Sauce
Prep. 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
11204.2 mg
Proteína
51.8 g
Calorías
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Grasa
40.7 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
14.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Ninguna valoración
Lamb with Rosemary Potatoes
Ninguna valoración
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1h 35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Salmon and mushroom rice
40min
Mediterranean Chicken
35min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Risotto pomodori with burrata
30min