Dispositivos y accesorios
Tomato and Feta Pasta
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water1135 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta, dried, type fusilli285 g
-
cherry tomatoes halved570 g
-
340 g feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally340 g
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
oregano, fresh leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
crushed red pepper to taste1 pinch
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
basil, fresh leaves only
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1385.1 mg
Proteína
23 g
Calorías
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Grasa
32.9 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
15 g
Carbohidratos
63.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mother's Day with Degrenne
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Meatloaf with Mushroom Sauce
Ninguna valoración
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Spanish Rice
35min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Spanish Tortilla
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Lemon Orzo
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min