Dispositivos y accesorios
Mexican pulled pork
Prep. 10min
Total 28h 10min
10 portions
Ingredientes
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
502.7 mg
Proteína
33.4 g
Calorías
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
12.2 g
Carbohidratos
6.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Krispy fried chicken
25 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min