Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 60.3 g
- Grasas saturadas
- 32.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 937.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Risoni with salmon and spinach
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Flaky salmon pie with herb dressing
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Seared tuna on chilli bean mash
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Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Sunday morning breakky bake
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Crab and ginger tart with chilli dressing
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25min
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