Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 ( 150 valoraciones )

Ingredientes

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice

Pavlova

  • 320 g white sugar
  • 8 egg whites (approx. 250 g), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 tsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 20 g frozen raspberries thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
356.4 kcal / 1491.1 kJ
Proteína
3.6 g
Grasa
18.8 g
Carbohidratos
45.8 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
11.5 g
Sodio
49.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas