Dispositivos y accesorios
Mixed berry pavlova stack
Prep. 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
frozen raspberries thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries for garnishing500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
49.3 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
45.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lemon meringue pie
3h
Royal icing (sugar glaze)
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Meringues
5h
Fruit coulis
10min
Pavlova
6h