Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 (31 valoraciones )

Ingredientes

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen
  • 100 g caster sugar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1451 kJ / 345 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
43 g
Grasa
18 g
Grasas saturadas
11.4 g
Fibra
3 g
Sodio
90.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas