Dispositivos y accesorios
Traditional crème brûlée
Prep. 10min
Total 25h
6 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
45.7 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Grasa
41.2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
13.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Panna cotta
6h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna cotta
6h 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Beurre blanc
15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Waffle cones
35min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Salted caramel sauce
40min
Gratin dauphinois
50min
Meringues
5h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min