![Beetroot and tequila cured salmon Beetroot and tequila cured salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EAF8830F-7964-44E3-BA77-1ED70195D6B3/Derivates/1E60D414-4B01-40DB-ADE0-310A40067A6A.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 947 kJ / 225 kcal
- Proteína
- 14.5 g
- Carbohidratos
- 18.3 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.7 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 4955.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Nam Jim
10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Beurre blanc
15 menit
Baked artichoke dip
35 Min