Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4171 kJ / 993 kcal
- Proteína
- 63.7 g
- Carbohidratos
- 65.5 g
- Grasa
- 51.9 g
- Grasas saturadas
- 13.1 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 2135.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
White fish and lemon risotto
30 min
Cod with citrus butter
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna valoración
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Turmeric fish
30 min
Cauliflower "fried" rice
45min
Spring greens with grapefruit
30 min
Almond thins
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min