Versiones compatibles
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g zucchini, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 tbsp olive oil
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 60 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1862.6 kJ / 445.2 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 20.5 g
- Grasa
- 23.7 g
- Grasas saturadas
- 5.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 397.5 mg
Recetas alternativas
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Quick prawn stir-fry
20min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min