Dispositivos y accesorios
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Prep. 20min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
849.3 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
638.3 kJ /
152 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
9.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Broccoli salad
10min
Sauerkraut salad
10min
Crunchy carrot salad
10min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Spicy cauliflower soup
20min
Beetroot salad
10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Spring greens with grapefruit
30min
Mashed pea and corn slice
40min
Autumn vegetable gratin
50min
Zucchini slice
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min