Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gremolata
- 1 garlic clove
- 50 g mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 lemon, peel only, no white pith
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Soup
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g bacon, cut into pieces
- 120 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 70 g carrots, sliced
- 30 g tomato paste
- 2 fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp ground fennel seeds
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 1000 g water
- 120 g cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g can cannellini beans, drained and rinsed
- grated Parmesan cheese, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2403.5 kJ / 574.5 kcal
- Proteína
- 20.1 g
- Carbohidratos
- 51.7 g
- Grasa
- 35.1 g
- Grasas saturadas
- 9.1 g
- Fibra
- 17 g
- Sodio
- 489.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Lime and ginger dressing
30 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min