![Hasselback beetroot salad with macadamia cream Hasselback beetroot salad with macadamia cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ee07951-830e-42ad-9e98-843273040da4/Derivates/56a13693-5262-443b-8d72-16efa2372855.jpg)
Versiones compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 45.1 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 258.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Mixed grain risotto
1h 25min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Green egg whites and ham omelette
35min
Chilli with corn bread
50min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Mushroom and kale risotto
55 min