
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onion quartered
- 30 g butter cut into pieces
- 500 g frozen green peas
- 500 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ground black pepper to taste
- 10 g fresh mint leaves plus extra to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 164.2 kcal / 686.8 kJ
- Proteína
- 7.1 g
- Grasa
- 6.6 g
- Carbohidratos
- 20.2 g
- Fibra
- 6.9 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Sodio
- 249 mg
Recetas alternativas
Walnut and spinach pesto
5min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Carrot and swede mash
25min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
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Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Cafe-style miso mushrooms
25min