Dispositivos y accesorios
Patatas Bravas with Aioli
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
329.8 mg
Proteína
5.7 g
Calorías
1508 kJ /
360.7 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant-based Around the World
15 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min
Nacho Gratin
1 Std.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min