Dispositivos y accesorios
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
427 kJ /
102 kcal
Grasa
6.6 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ALTERNATIVE SIDES
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Grated Parmesan Cheese
5min
Chopped Onions
5min
Vegetable Soup
35min
Tomato Sauce
40min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
45min
Lemon Avocado Sauce
35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min