Dispositivos y accesorios
Sicilian Caponata
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.1 g
Calorías
515 kJ /
123 kcal
Grasa
6.5 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Marinades
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Fresh Pasta Dough
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Puy Lentil Dip
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Tuscan Bean Soup
50min
Lentil and Pancetta Stew
1h