Dispositivos y accesorios
Spelt pastry
Prep. 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
982.3 mg
Proteína
31 g
Calorías
8828.2 kJ /
2110 kcal
Grasa
167 g
Fibra
21.4 g
Grasas saturadas
103.6 g
Carbohidratos
140.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pastry
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Ninguna valoración
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Porridge
15min
Stewed fruit compote
55min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Apple cider dressing
5min
Portuguese bread
3h 30min