Dispositivos y accesorios
Spelt pastry
Prep. 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
982.3 mg
Proteína
31 g
Calorías
8828.2 kJ /
2110 kcal
Grasa
167 g
Fibra
21.4 g
Grasas saturadas
103.6 g
Carbohidratos
140.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pastry
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Vegan strawberry ice cream
5min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Rum balls
35min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Fresh fig jam
55min