Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Mini lemon curd tarts
2h 20 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min