![Apple and sage stuffing Apple and sage stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/631C080E-8B33-4C9B-B764-9094C6D8ADE5/Derivates/7F0A0121-54E6-40DA-B0D2-89AB21416737.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into quarters
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice, or white wine vinegar
- 160 g day old bread, (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 450 gram
- Calorías
- 3753 kJ / 891 kcal
- Proteína
- 23.4 g
- Carbohidratos
- 108 g
- Grasa
- 36 g
- Grasas saturadas
- 21.6 g
- Fibra
- 24.3 g
- Sodio
- 1300.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Yorkshire Pudding
1h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Chilli con carne
40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Cranberry bacon stuffing
10min
Peppercorn sauce
20min
Traditional gravy
25min
Prune and orange stuffing
10min
Brandy butter
10min
Shortbread
1h
Guinness beef pies
2h 15min