Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasas saturadas
- 13.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 492.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Steak and Kidney Pudding
5h
Christmas cake
196h 35min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Lamb's fry with bacon
1 Std. 20 Min
Thai-style fish cakes
30min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Traditional Christmas cake
3h 15min