Dispositivos y accesorios
Mini rum baba bundts
Prep. 10min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
135.4 mg
Proteína
9.8 g
Calorías
1874.6 kJ /
448 kcal
Grasa
14.7 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
60.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2hod. 40min.
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min.
Beer Cheese
15min.
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min.
Karpatka
10hod.
Layered chocolate cappuccino cups
19hod. 30min.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9hod.
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min.
Pork Adobo
55min.
Quiche Lorraine
45min.
Linguine marinara
30min.