Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Duck confit
- 4 duck marylands (approx. 1 kg)
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp salt
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 fresh bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 500 g duck fat
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2000 g water
Lentil salad
- 4 raw baby beetroots, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves, crushed
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 3 sprigs fresh thyme
- ground black pepper, to season
- salt, to season
- 200 g puy lentils
- 4 whole cloves
- 1 brown onion
- 1 fresh bay leaf
- 1000 g water
- 30 g Chicken stock paste (see Tips)
- ½ red onion, cut into small cubes (5 mm)
- 1 celery stalk, cut into small cubes (5 mm)
- 2 oranges, segmented and cut into slices (5 mm)
Orange vinaigrette
- 2 tsp honey
- 40 g freshly squeezed orange juice
- 100 g grapeseed oil
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g frisee lettuce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Proteína
- 47.3 g
- Carbohidratos
- 42.5 g
- Grasa
- 128.6 g
- Grasas saturadas
- 34 g
- Fibra
- 13.7 g
- Sodio
- 2648.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Scallops with pea purée
25p
Fish stock
35p
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Caesar salad dressing
10p
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Anise-cured salmon
14h 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Pâtè with Riesling
3j
Chicken and port pâté
1h 30min