Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach
- butter, for greasing
- 130 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g gluten free flour mix (see Tips)
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1.5 lemons)
- lemon zest, cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g pure icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Carbohidratos
- 41.6 g
- Grasa
- 26.1 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 114.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin Ice Cream
10h 5 min
Chia coconut bread
2h 40min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Blackberry jam tarts
3h 45min
Country-style chicken liver fritters
35min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Sweet beet
10 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Apple punch
30min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Almond and pear tart
40min