Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Vinaigrette
- 1 tsp Dijon mustard
- 90 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Potato salad
- 500 g water
- 1000 g new baby potatoes, cut into quarters
- 4 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
- 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 7 sprigs fresh chives
Mayonnaise
- 200 g extra virgin olive oil
- 1 egg
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Crispy topping
- extra virgin olive oil, to shallow fry
- 2 tbsp pickled capers, drained and dried
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 tbsp flaked almonds
Assembley
- 60 g rocket leaves
- 12 cornichons, baby, cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2530.5 kJ / 604.8 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 33.8 g
- Grasa
- 50.6 g
- Grasas saturadas
- 7.9 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 201.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lime and ginger dressing
30 min
Fajita seasoning
5 min
Mexican corn salad
25min
Rhubarb crumble
45 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
One whole cauliflower
45 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min