Dispositivos y accesorios
Lime and ginger dressing
Prep. 30min
Total 30min
470 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 470 g
Sodio
8218.9 mg
Proteína
20.8 g
Calorías
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Grasa
14.7 g
Fibra
40.5 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
111.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dressings
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Halloween Dipped Apples
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Baked salmon with spiralized zucchini
Ninguna valoración
Chilli with corn bread
50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Vegan burgers
45min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Mushroom Risotto (TM6)
40min