Dispositivos y accesorios
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into 1 cm wedges100 g
-
red capsicum deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)150 g
-
water110 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
canned kidney beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
avocado flesh only, sliced, to serve200 g
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1930 kJ /
461.5 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
22.5 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Zhoug (Diabetes)
10min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Warm satay bowl
1h 10min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Brown rice
50min