Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
- 1 ripe avocado, flesh only
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
Poached eggs
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- ground black pepper, to season
- sea salt, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
- Proteína
- 55.7 g
- Carbohidratos
- 200 g
- Grasa
- 41.2 g
- Grasas saturadas
- 9.1 g
- Fibra
- 20.8 g
- Sodio
- 2515.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chilli and cheese nachos
35min
No fail mash potato
20 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Lemon caper butter
10min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min