![Mushroom and kale risotto Mushroom and kale risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/821cda28b6d1098f442608425015df30/Derivates/2838ca199dab9b79fc42ca647d9673b990062f1e.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces
- 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
- ½ brown onion
- 2 garlic cloves
- 20 g butter
- 130 g brown rice
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 500 g water
- 180 g white button mushrooms, cut into slices
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2055.8 kJ / 491.4 kcal
- Proteína
- 18.7 g
- Carbohidratos
- 68.7 g
- Grasa
- 18.2 g
- Grasas saturadas
- 9.7 g
- Fibra
- 9.3 g
- Sodio
- 203.1 mg
Recetas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Curried pickled fish
49 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Creamy vegetable rice
25 min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Warm satay bowl
1h 10min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min