Bruschetta with white bean purée and gremolata
TM6 TM5 TM31

Bruschetta with white bean purée and gremolata

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Gremolata

  • 1 lemon, peel only, no white pith
  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh parsley, leaves only

White Bean Purée

  • 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained
  • 1 garlic clove
  • 30 g lemon juice
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only

Assembly

  • 8 slices sourdough bread, rye (gluten-free bread if required)
  • extra virgin olive oil, to brush and drizzle
  • 250 g cherry tomatoes, cut in halves
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2095.7 kJ / 500.9 kcal
Proteína
19.2 g
Carbohidratos
85.3 g
Grasa
9.8 g
Grasas saturadas
1.7 g
Fibra
6.2 g
Sodio
959.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas