The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
TM6

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 6 eggs, chilled
  • water (to the 1L fill level)
  • 200 g celery, trimmed and cut into quarters
  • 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 20 g mayonnaise
  • 20 g Dijon mustard
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g baby pickled capers
  • 200 g beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
  • 140 g red radishes (approx. 4)
  • 4 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tip)
  • 240 g fresh baby spinach, to serve
  • 2 tbsp fresh chives, chopped
  • ground black pepper, to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1982.5 kJ / 475 kcal
Proteína
22.8 g
Carbohidratos
35.8 g
Grasa
25 g
Grasas saturadas
5.3 g
Fibra
7.8 g
Sodio
510 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas