Dispositivos y accesorios
Salt-free arrabbiata sauce
Prep. 10min
Total 25min
900 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 900 g
Sodio
1502.6 mg
Proteína
16.6 g
Calorías
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Grasa
22.7 g
Fibra
19.5 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
82.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauces and Marinades
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Ras el hanout
10 min
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Vegetable paella
40 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Arrabbiata sauce
20 min