Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Scallops with pea purée
25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min