Dispositivos y accesorios
Smoked salmon mousse
Prep. 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Calorías
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Grasa
140.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
78.1 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Caesar salad dressing
10min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Fresh fennel salad
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min