Dispositivos y accesorios
Harissa yoghurt dressing
Prep. 5min
Total 5min
265 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 265 g
Sodio
1033.2 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
747.5 kJ /
178.7 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dressings
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled Red Onions
1h 50min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Spicy Honey
10min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Herb Mustard
8h 10min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Gwinganna biryani
25h 20min
Spicy tuna dip
5min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min