Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Proteína
- 12.9 g
- Carbohidratos
- 13.1 g
- Grasa
- 21 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 16.9 g
- Sodio
- 365.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Carrot and coriander soup
30 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Parsnip and bean mash
25 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Brandy butter
10 Min